>> Divi layout toevoegen

Intermediair- 15 minuten – Divi

Overzicht

Via Divi heb je de mogelijkheid om te kiezen uit honderden verschillende voorgemaakte lay-outs en je kan mixen en matchen tussen verschillende. Dit zorgt ervoor dat je een zeer goede uitgangspositie hebt voor je website te bouwen zoals je dat zelf zou willen.

Divi layout toevoegen

Voeg eerst een nieuwe pagina toe. Dit kan je doen door in het dashboard (na inlog) van je website naar Pagina’s > nieuwe pagina toevoegen te gaan.

Hierna voeg je, uit gemak, eerst een titel toe aan de pagina bij Titel toevoegen & klik je op de blauwe knop Publiceren. Als dit gebeurd is, klik je op Divi Builder gebruiken.

Daarna klik je op Layout Kiezen en kom je op het overzicht uit met de vele layouts waaruit je kan kiezen. Je kan deze aanklikken om te bekijken.
Als je uiteindelijk je favoriete layout gevonden hebt, kan je klikken op Use This layout voor de hoofdpagina, of klik je op de specifieke onderdelen rechts ervan om pagina’s te zoeken voor specifiekere doeleinden;, zoals contactpagina, of over-ons pagina’s.
Is het niet helemaal duidelijk?

Ontbreekt er informatie of is er iets niet helemaal duidelijk? Dat is best mogelijk, deze hulp wordt continue met de laatste informatie bijgewerkt indien er iets aangepast dient te worden. Je kan dit melden door op de onderstaande knop te klikken. Dan wordt je naar het contactformulier gebracht die ons hiervan op de hoogte kan stellen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de juiste informatie ter beschikking hebt.

Details

intermediair

15 minuten

Updated: 7/02/2024

Browser
Basiskennis websites