>> Inloggen op je website

Gemakkelijk – 5 minuten – algemeen

Overzicht

Nadat je een domeinnaam hebt geregistreerd en de website host via een hosting partner, ontvang je de logingegevens voor je blog of website per e-mail. Bij deze logingegevens zit een link naar het admin gedeelte van de website, dit is bijna altijd de URL (domeinnaam) van de website met /wp-admin als toevoeging, en een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen in WordPress. In dit artikel beschrijven hoe dit werkt, en wat je kan doen bij problemen.

Inloggegevens WordPress

De volgende gegevens heb je ontvangen van ons via mail. Deze heb je nodig om te kunnen inloggen op jouw website. Deze heb je zeker nodig om in te loggen.

• URL: www.jouwgekozendomeinnaam.be/wp-admin (kan varieren per project)
    • Gebruikersnaam (dit kan zowel een naam als een emailadres zijn)
    • Wachtwoord

Wanneer je met je internetbrowser surft naar de pagina kom je volgend scherm tegen. Hier zal je je gegevens moeten invullen & op inloggen klikken.

Wachtwoord vergeten?

Het kan steeds zijn dat je je wachtwoord vergeten bent of dat dit verkeerd is opgeslagen. In ieder geval hoef je hierover niet te panikeren.

Klik onderaan het loginvenster op wachtwoord vergeten? en je wordt naar een pagina gebracht waar je je emailadres of je gebruikersnaam kan ingeven. Vul dit in, en klik op versturen. Binnen de kortste keren zal je een mail ontvangen waarin de instructies staan om deze opnieuw in te stellen.

Komt deze mail niet aan? Neem dan even contact met ons op; dan zoeken wij snel uit waar het misgaat en passen we je emailadres dat hieraan gekoppeld is aan.

Is het niet helemaal duidelijk?

Ontbreekt er informatie of is er iets niet helemaal duidelijk? Dat is best mogelijk, deze hulp wordt continue met de laatste informatie bijgewerkt indien er iets aangepast dient te worden. Je kan dit melden door op de onderstaande knop te klikken. Dan wordt je naar het contactformulier gebracht die ons hiervan op de hoogte kan stellen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de juiste informatie ter beschikking hebt.