>> Pagina’s bewerken

Beginner – 15 minuten – bewerkingen

<< terug naar start hulp

Overzicht

Voor de meeste sites gebruiken we de visuele builder van Divi. Divi is een moderne visuele drag-and-drop-websitebouwer zonder code voor WordPress. Met Divi kunt u vanaf de basis prachtige websites bouwen zonder ook maar één regel code aan te raken (tenzij u dat wilt!). Divi maakt gebruik van de kracht van complexe webontwikkeling en laat u aangepaste websites ontwerpen met behulp van de Divi Visual Builder, zodat u de wijzigingen die u aanbrengt in realtime kunt zien.

Wanneer je een pagina wilt bewerken zijn er twee mogelijkheden. Oftewel ga je via Pagina’s > alle pagina’s > “Paginanaam” > bewerken

Oftewel ga je, wanneer je ingelogd bent, via de zwarte balk bovenaan naar Visual builder inschakelen

Visual Builder van Divi

 Wanneer je de pagina aan het bewerken bent met de Visual builder zal je, wanneer je met je muis over de verschillende onderdelen gaat, enkele onderdelen “oplichten”. Deze onderdelen kan je bewerken door op het tandwieltje te klikken. Dan krijg je een pop-up van het onderdeel waar je met je muis over heen ging.

 

 

 

Teksten kan je meestal rechtstreeks aanpassen. Andere onderdelen, zoals afbeeldingen, moet je in de verschenen pop-up aanpassen.

Vergeet na het aanpassen van de pagina niet onderaan op het menuknop te klikken & dan op “opslaan”. Anders worden je wijzigingen niet opgeslagen.

 

 

    Wees zeker niet bang om bepaalde zaken uit te proberen. Van iedere pagina wordt er per keer dat er op de knop van “opslaan” geklikt wordt een aparte versie (revisie) opgeslagen. Zo kunnen we steeds terugkeren naar een versie waar de eventuele fouten nog niet in stonden.
Is het niet helemaal duidelijk?

Ontbreekt er informatie of is er iets niet helemaal duidelijk? Dat is best mogelijk, deze hulp wordt continue met de laatste informatie bijgewerkt indien er iets aangepast dient te worden. Je kan dit melden door op de onderstaande knop te klikken. Dan wordt je naar het contactformulier gebracht die ons hiervan op de hoogte kan stellen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de juiste informatie ter beschikking hebt.

Details

Gemakkelijk

5 minuten

Updated: 10/01/2024

Vereisten
Inloggegevens website
Browser